Mama, este SuperEroul meu!

”Dumnezeu nu a putut fi pretutindeni, așa că a creat mamele.” – Citat Evreiesc

Cu pași grăbiți a sosit și  luna Martie. Pentru mine, Martie este una din cea mai preferată lună a anului. Aceasta, mi se asociază cu ziua internațională a femeii – 8 Martie.

Cu drag îmi aduc aminte de 8 Martie din copilărie, de mama. Când fugeam cu nerăbdare spre casă cu o felicitare în mână de la ora de educație tehnologică, sau cu poezie melodioasă și un buchet de lalele proaspete.

Dar tu îți mai aduci aminte, cum îți felicitai mama în acea zi?

Pentru mine ziua de 8 Martie este + un motiv de ai arăta mamei mele dragostea și afecțiunea mea. Mama mea este icoana care o păstrez mereu în suflet. Ea este un exemplu care m-a susținut și ma încurajat, să ajung unde sunt și să fac ceea ce fac. M-a îndrumat să învăț, să citesc, să mă dezvolt și să investesc în mine. Și cu efortul meu și perseverență mea, am reușit.

Cu toții ne bucurăm de succes. Dar cine de fapt este în spatele acelui succes?

În spatele fiecărui succes, stă o FEMEIE! O Mamă, soție, soră, bunică.

Ce vreau să vă spun vouă este… Iubiți-vă și respectați-vă mamele. Ele sunt adevăratele noastre felinare care ne luminează calea și ne îndrumă spre lucruri pozitive. Cei mai bogați oameni sunt cei care o au alături. Nu știu dacă există un dar mai frumos și mai de preț decât Ea. Sunt multe de spus despre ființa care ne-a dat viață. Dar, cuvintele și gândurile nu ajung ca să-i demonstrăm dragostea și recunoștința.

De la prima rază de lumină, de la primii pași, primele cuvinte, MAMA ne veghează, zile și nopți la rând. În ciuda tuturor reproșurilor, neînțelegerilor, frustrărilor, ne iartă, ne oferă un cuvânt cald și o mângâiere. Iubirea ei este de neprețuit. Cine te va iubi atât de mult și cine îți va oferi totul, fără a cere ceva în schimb, dacă nu MAMA. Nimeni nu are o inimă atât de mare și bună care să radieze căldură, blândețe și iubire.

În drumul nostru spre maturitate, uităm de tot ce înseamnă copilărie, casă și amintiri. În goana după un loc în societate, uităm că am lăsat departe de noi cea mai importantă persoană – MAMA. Suntem atât de preocupați, încât nu avem timp să o întrebăm, măcar: ce mai faci?

Să ne iubim mamele, să avem grijă de ele. Pur și simplu să le mulțumim că există!

❤️Este 8 Martie, nu uita să-i spui mamei tale cât de mult o iubești! Ziua femeii, este o sărbătoare cu totul specială, prin care sărbătorim și prețuim femeile din întreaga lume!

Și totuși … Dacă dragoste nu e nimic nu e!

Vino la cursul Professional Speaker să îți arătăm dragostea față de oratorie și să poți să îți exprimi dragostea față de FEMEIA TA  în mod corect și frumos! 

Colța Anișoara

Manager marketing și Vânzări

                                                                       Cum depășim frica de a privi publicul în ochi?      Cum depășim frica de a privi publicul în ochi?    Cum depășim frica de a privi publicul în ochi?