Succesul

Succesul este o stare reflectată în interior și la exterior. Asta înseamnă cunoașterea calităților personale și încrederea în ele. Totodată, succesul este direct proporțional cu munca depusă și pasiunea pentru atingerea lui.

Te salut, sunt Alexandra și recent am devenit parte din echipa Professional Speaker. Astăzi vreau să împărtășesc cu tine ideile pe care le-am cules din cartea “Grăunțe pentru succes”, de Diana Crișan și Lorand Soares Szasz.

Succesul poate fi în mâinile oricarei persoane.

Dacă este dorit, căutat și urmărit consecvent. Dacă oportunitățile oferite sunt valorificate indiferent de obstacole. În primul rând, pentru a avea succes într-un domeniu, trebuie să ai performațe. O primă cale de a ajunge la performanță este munca. Iar munca într-un anumit domeniu este cel mai important pentru a avea succes și, totodată, bani.

Succesul pare un drum anevoios.

Pașii concreți i-am descoperit în această carte. Visul meu nu depinde de circumstanțe, ci doar de măsura în care sunt dispusă să acționez. Cele 32 principii din carte citite imi par simple, dar esențiale creșterii sănătoase pe plan personal și profesional.

Munca pe care o depui zi de zi are un mare succes și valoare.

Adică, prin muncă poți obține succes atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Mi-a plăcut foarte mult să citesc această carte. Am aflat lucruri interesante. M-a impresionat cum Diana, de la o funcție mică, prin cunoștințe și într-un timp scurt, ajunge la funcția de director executiv. O funcție pe care cu adevărat o merită, pentru munca pe care o îndeplinea. La fel foarte mult m-a intrigat Lorand – prin comportamentul lui față de oameni.

Așa persoane ca ei ajung oameni de succes.

M-a intrigat foarte mult că el oferea traininguri în schimb la o altă facilitate de care avea nevoie. A început să muncească fără nici un ban. Fapt ce denotă că dacă dorești să ai succes în viață nu este nevoie de mulți bani. Având cunoștințe, poți ajunge unde îți dorești. Dar cel mai mult mi-a plăcut încrederea lui. Dacă tu ai încredere în ceea ce faci, cu siguranță vei atinge succesul pe care ți-l dorești.

În concluzie, pot spune că această carte mi-a plăcut foarte mult. Mi-a trezit un interes față de succesul meu pe care doresc să-l obțin. Cartea m-a intrigat, deoarece m-a făcut să îmi pun și eu niște scopuri în viață la care vreau să muncesc mult. Pentru că succesul este ceea ce îl reprezintă pe om!

 

Autor: Alexandra Draguțan

Manager vânzări, Professional Speaker