Creează-ți singur momentul potrivit

„Cred şi acum în aşteptare, dar nu într-una pasivă, ci în aşteptarea activă!” – Rodica Negrea

Cu siguranță ai și tu momente când procrastinezi o acțiune importantă pentru ziua de mâine. Aștepți să vină o săptămână nouă pentru a începe ce ți-ai pus în plan. Pe când, cu ușurință o puteai face și astăzi, dacă ai fi avut suficientă motivație și dorință.

De obicei, amânarea deciziei de a face ceva, se datorează convingerilor limitative. Ele te împiedică să acționezi. Însă, tu ești singurul responsabil de acțiunile pe care le faci. În așteptarea momentului potrivit care de altfel, nu va veni niciodată. Nu va fi acel moment doar din motivul că, încrederea în tine deja va fi stoarsă. Scuzele pe care le ai referitor la acea acțiune, nu își vor găsi niciodată soluțiile.

Dacă îți dorești să înveți o limbă străină, să mergi în excursie, să treci un curs sau să faci sport, să știi că acum este momentul. Momentul pe care l-ai așteptat toată viața. Trebuie să faci schimbarea! Începe să acționezi acum!

Rezultatele se obțin doar prin muncă și perseverență. Iar acțiunea de a aștepta, nicidecum nu se încadrează în formula succesului.

Oare să fie că, așteptarea a fost creată pentru răbdători? Sau pentru cei care nu-și doresc să iasă din zona sa de confort? Cum credeți?

Sunt de părerea că potențialul pe care îl avem, trebuie să-l exploatăm la maxim. Trebuie să acționăm pentru a ne depăși limitele și convingerile limitate, care s-au implantat adânc în noi.

Știu că există o multitudine de scuze și argumente pentru a amâna și pentru a decide. E mai bine să aștepți când te vei simți mai pregătit. Însă, nu mereu așteptarea joacă în folosul tău.

E bine să ai răbdare și să fii capabil să aștepți. Dar, mult mai bine este să poți lua decizia instant și să treci la acțiuni propriu-zise, decât să te înarmezi cu răbdare.

Azi, acum, aici! E cel mai oportun moment, ca să începi să lucrezi cu visele tale și cu pasiunile tale! Toate ideile geniale vor veni la tine exact în momentul în care vei fi cuprins din toate părțile de muncă!

Fii TU cel care își creează momentul potrivit acum și aici!

Creează-ți singur momentul potrivit

Doina Adam