orice persoană

Orice persoană are șansa să devină ce-și dorește în viață dacă va depune eforturi concrete pentru aceasta. Astfel, istoria relatată în cartea de azi mi-a demonstrat că și de la o treaptă socială mai joasă poți să te ridici la cea care ți-o dorești, și în acest mod această carte te inspiră să tinzi către ceva măreț. 

Bună, sunt Doina Adam și astăzi îți voi povesti despre cartea De la grădinar la business coach, de Lorand Soares Szasz.

În momentul în care ajungi să fii nemulțumit de tine și de oamenii care te înconjoară, atunci e timpul potrivit să citești această carte.

Viața fiecărui din noi este flexibilă exact ca și o plastilină! 

Cum o vei modela așa rezultate vei primi. În același timp suntem exact ceea de gândim și cum acționăm. Un aspect important învățat din această carte a fost că „inteligent nu este cel care știe multe, ci cel care aplică ce știe”. Acest fapt m-a pus pe gânduri și care m-a impulsionat să-mi aplic cunoștințele acumulate în practică.

Dacă tu nu ai încredere în tine, cum vrei să aibă alții încredere în tine?

„Rezultatele noastre sunt în directă concordanță cu încrederea noastră”. Orice persoană care citește aceste idei acum, i-aș sugera să lucreze asupra propriei dezvoltări personale. Și anume – a încrederii în sine.

Orice persoană are timp doar pentru ce își facem timp.

Dacă, de exemplu, spunem că nu ne ajunge timp să mergem la sport, înseamnă doar că noi nu ne facem timp pentru această activitate și nu este cu adevărat primordial acest aspect. În ceea ce privește gestionarea timpului, am extras o idee foarte curioasă. „Atunci când lucrezi, lucrează, când te joci, joacă-te, dar nu te juca la muncă și nu lucra când e timpul de joacă”. E o idee care mi-a mai demonstrat încă o dată că la job trebuie să fii profesionist în ceea ce faci și în familie trebuie să fii dedicat 100% familiei.

Nu există nu pot, doar nu știu sau nu vreau.

Dacă ai întâlnit o dificultate sau o problemă în calea ta spre a ajunge acolo unde vrei, în nici într-un caz nu trebuie să-ți fie frică și să te ascunzi de ea acasă plângând în pernă! Trebuie să mergi către ea cu tenacitate și să o saluți, să dai mâna bărbătește cu ea. Ca să-i dai de înțeles că nu-ți este frică de ea și că vei reuși să o învingi într-un moment.

„Majoritatea oamenilor nu realizează nici măcar 1% din țintele propuse pentru că le este frică de eșec. Însă, ei nu știu că 99% din fricile lor nu se realizează niciodată,” Așa că, dragi cititori, vă doresc să vă învingeți fricile cu multă perseverență și muncă asiduă! 

 

Autor: Doina Adam 

Asistent director, Professional Speaker