Experiența plăcută

Experiența plăcută face diferența când este vorba de serviciu. Avem o nouă colegă – Doina, care ne-a împărtășit experiența ei în echipă. Mai jos, citește experiența ei și, cine știe, poate ajungi și tu să faci parte din echipa noastră. 😉

Îți amintești de ultimul an de studenție? Când ardeai de nerăbdare să devii independent? Să nu mai depinzi de părinți? 

Exact în aceeași situație m-am pomenit și eu.

O studentă de pe băncile universității, am ajuns direct în echipa de vis – Professional Speaker. Compania în care am reușit să transpun în practică aspectele teoretice de la universitate și totodată să-mi întăresc încrederea în sine – chiar din primele zile de muncă. 

Te întrebi cum am reușit să ajung în echipa Professional Speaker? 

Pot să zic că pur întâmplător. Am primit ofertă de angajare și mai multe detalii cu privire la acest job de la o colegă de grupă, Angela. Ea deja era angajată aici de câteva luni bune. Și mereu povestea entuziasmată de transformarea ei ca specialist în domeniu datorită companiei. 

Astfel, m-am trezit în situația în care a trebuit să aleg: ori mă focusez doar pe universitate, ori aleg să depun CV-ul și eventual să mă angajez la acest job. În final, am hotărât că voi reuși să combin jobul și studiile. Așa că, fără nici o îndoială, am aplicat. 

Cu certitudine a fost cea mai bună alegere! 

Nu am dat greș cu decizia de a mă angaja la Professional Speaker. Ba dimpotrivă, cred că sunt o norocoasă. Am posibilitatea să lucrez cu cei mai buni specialiști în domeniu. În același timp, învăț din experiența lor bogată. Încă de la interviu, am reușit să înțeleg de ce colega mea era atât de entuziasmată când povestea despre experiența plăcută în această companie. Din moment ce este condusă de o persoană atât de binevoitoare și diplomată, experiența angajaților nu are cum să fie alta decât pozitivă.

Din primele zile de muncă aici am avut emoții pozitive. Atât interioare cât și din partea întregii echipe, care m-au ajutat să mă integrez ușor. La orice neclaritate de a mea, mă ajutau cu drag. Acest fapt l-am apreciat pozitiv și le mulțumesc pentru această atenție. Fără nici o îndoială, am oportunitatea de a munci cot la cot cu o echipă tânără, ambițioasă și cu perspective mari de dezvoltare.

Nu rata ocazia să te aventurezi în ceva nou și necunoscut!

Niciodată nu știi ce beneficii și oportunități îți poate aduce acea ocazie. Sunt sigură că nimic nu este întâmplător. Am ajuns să fac parte din această echipă pentru a face aici ceva frumos și deosebit. Am intenția să mă dedic în totalitate și cu siguranță voi obține cu mult mai mult în schimb! 

Experiența plăcută

Autor: Doina Adam 

Asistent director, Professional Speaker