2 ani de la Lansarea Clubului Professional Speaker pentru adolescenți

🥳 Atăzi, 7 aprilie, împlinim 2 ani de când am lansat Clubul Professional Speaker Junior. 

Ce înseamnă Club Professional Speaker Junior? Cum a apărut acesta?

Ideea de a crea un club pentru copii și adolescenți a apărut în momentul când am înțeles că e necesar să fac un produs. Un produs, în urma cărora copiii care finalizează cursurile noastre de oratorie și își doresc să se dezvolte în continuare să poată veni tot anul împrejur, să poată practica câte un pic, dar sigur și stabil. Pentru a forma o disciplină și pentru a antrena anumite abilități oratorice. Acestea fiind necesare să fie automatizate zi de zi. Ideea de a crea un club pentru copii, de oratorie a apărut înainte de pandemie.

Noi planificam o lansare frumoasă, fastuoasă într-o sală plină cu foștii absolvenți de la cursuri, cu părinții. Ca în 2/3 săptămâni să ne trezim că a venit pandemia peste noi. 

Ne gândeam, ce să facem? Cum facem? Vreau să lansăm acest club.

Am zis, ok. O să-l facem online. În plus, când am anunțat copiii de la absolvire că avem în plan să lansăm clubul, au reacționat pozitiv și chiar își doreau să vină la club.

Stând acasă, intrau într-o zona de emoții nu prea bune, nesănătoase. Ar fi o oportunitate pentru iei ca să mai schimbe atmosfera și tot stresul legat de școală, de casă.

Iată, pe 7 aprilie 2020, am reușit să lansăm Professional Speaker Junior. Un club de leadership și oratorie pentru adolescenții de 12 ani în sus. Fiind membru al clubului, este necesar să îți asumi niște responsabilități să te pregătești pentru acea ședință. Trebuie să vii și să te prezinți.

Aceasta a fost o experiență foarte frumoasă. La momentul cela nici nu m-am gândit că o să avem așa succes.

Împreună cu grupa de 15 copii, am reușit să menținem activitatea toată vara. Când am ajuns în toamnă am luat o pauză până în decembrie. Dar totuși, noi ținem legătura. Am ajuns la o decizie ca totuși să continuăm în sală, cu toate restricțiile.

Atunci când am anunțat că repornim ședințele de la club, imediat am avut 20 de participanți. A fost un succes pentru noi. Ne mândrim!

Iată deja avem 2 ani de când este lansat acest club. Avem rezultate foarte frumoase.

Ce am învățat din această experiență? 

Când faci lucrurile din inimă, când faci lucrurile tale, care îți sunt destinate să le faci și înțelegi sensul din ceea ce faci. Indiferent ce se întâmplă, oricum depășești obstacolele.

Acum avem 20 de copii care vin, vineri de vineri și împreună. Dezvoltăm arta oratorică cât și leadership. Cu siguranță sunt diferite provocări.

În cazul când fizic nu reușesc să ajung la cea ședință de oratorie, atât de bine s-au maturizat și dezvoltat acești copii, încât pot organiza ședința singuri. Fără prezența mea. Iar asta este cea mai mare realizare a mea!

Vă îndemn

Dacă faci lucrurile din plăcere și sunt ale tale. Simți chiar că e ceea ce trebuie să faci. Continuă, indiferent de ce obstacole vei întâlni. Atunci când le faci din suflet, mergi mai departe, să găsești soluții, motivație. Doar așa depășești orice obstacol. La final te poți mândri, bucura de rezultate.

Dacă îți este interesant să vezi și să înțelegi despre ce v-am spus mai scris mai sus, poți veni gratuit, la o lecție de probă. Sau, dacă dorești să crești relativ într-un timp scurt, 2 luni vă așteptăm la curs.

👉 Urmărește video integral pe facebook

2 ani de la Lansarea Clubului Professional Speaker pentru adolescenți

Dercaci Viorelia

Trainer Professional Speaker

                                                                    Cum depășim frica de a privi publicul în ochi?    Cum depășim frica de a privi publicul în ochi?    Cum depășim frica de a privi publicul în ochi?