Mesajele absolvenților

Mesajele pe care le primim după absolvirea cursurilor sunt un imbold care ne face să prindem aripi în tot ceea ce facem!

Salut! Mă numesc Nicoleta și fac parte din minunata echipă Professional Speaker. De 5 luni activez într-o companie de dezvoltare personală în calitate de manager pe vânzări. Astăzi vreau să împărtăș cu voi o experiență la acest capitol.

Recent, o grupă din cursanții noștrii adolescenți au absolvit cu succes cursul de oratorie. Un curs perfect pentru oamenii care vor să-și dezvolte abilitățile de comunicare, indiferent că este un copil care învață la școală sau că este un adult cu un post mai înalt.

La Public Speaking, oamenii vin să învețe a vorbi frumos. Atunci când vor fi în fața unui public, vor putea gestiona corect emoțiile. Astfel, reușesc să transmită publicului acea energie captivantă, care ne copleșește frumos!

Mesajele ne dau aripi să continuăm și să fim mai buni! 

Iată unul din mesajele primite recent din partea unui părinte:

“Vă mulțumesc că ați insistat să ne înregistrăm la acest curs de Public Speaking! Este deajuns să privesc la cât de entuziasmată vine acasă copila mea, la cât de convingător și insistent îmi povestește despre fiecare lecție în parte. Vă mulțumesc pentru că ne-ați oferit oportunitatea aceasta de o ajuta să își crească nivelul încrederii în sine!”

Primim mesaje și de la participanți (copii și adolescenți). Iată unul din ele:

“Sunteți cei mai tari! Datorită acestui curs, mă ascult de repetate ori și mă mândresc de modul cum vorbesc. Diferența dintre cum am venit și cum sunt acum m-a făcut să vă felicit pentru ceea ce faceți. Sunteți formidabili!”.

Și mesajele de acest fel sunt multe. Deseori sunt apelată de părinți care sunt disperați, care caută soluții pentru a-și ajuta copiii. Evident, scopul este să poată descoperi noi modalități de a trece peste emoții, timiditate și frica de a vorbi în public.

Vă întrebați de ce Public Speaking? De ce Oratorie?

Pentru ca oratoria este considerată cea mai înaltă formă de artă, deoarece cuprinde toate celelalte discipline. Este nevoie de cunoașterea literaturii, de capacitatea de a construi proza și de un auz pentru ritm, armonie și muzicalitate. Oratoria nu înseamnă doar vorbire. Sunt cuvintele care apelează la sentimentele cele mai nobile, cuvintele care captează suflete, stimuleză pasiuni. În situații de frică, durere sau criză, oratoria este un ghid, un mod care te poziționează pe drumul cel bun.

Un citat pe care l-am găsit pe o pagină a dat explicație la misiunea care o indeplinește Public Speaking:

Cunoștintele care se nasc aici, ajută copiii, adolescenții și adulții să abordeze frica de a vorbi în fața publicului.

Suntem o școală mică, dar care are multe de făcut pentru o societate sănătoasă. Aici, de la mic la mare, învățăm cum să ne expunem gândurile în cele mai fructuoase forme. Este locul unde orice om poate să creeze, cu ajutorul poveștilor, imagini vii și discursuri pline de viață!

Îndemnul meu este să experimentați și voi entuziasmul părinților și elevilor care au absolvit cursul de Public Speaking! Mulțumirile și recenziile lor sper că v-au convins încă o dată că suntem pe drumul corect și cel mai important – NECESAR pentru cei ce vor să ajungă la succes.

 

Autor: Nicoleta Guzun 
Manager vânzări, Professional Speaker