Ai observat la copilul tău mai multe momente de timiditate când vorbește. Apoi ai văzut că se rușinează să răspundă la lecție. Probabil ți-a și povestit că are emoții, dar te-ai gândit că este într-o perioadă de trecere, de pubertate sau de adolescență și că va trece peste un timp.

Vineri am organizat un masterclass pentru copii și adolescenți de 10-17 ani, la care te-ai înscris și tu sau copilul tău. Toți cei care ați fost prezenți ați avut ocazia să cunoașteți informații prețioase, care să vă ajute să depășiți acele momente neplăcute când se află în fața unui public. Dacă nu ați reușit să fiți prezenți, îl puteți vedea în reluare aici: 5 Tehnici cum să vorbești cu încredere în fața publicului, când ești Adolescent! 

Cred că știi deja despre cursul nostru de oratorie Professional Speaker Junior, prin care, timp de 8 săptămâni, învățăm copiii și adolescenții să vorbească în fața publicului cu încredere. Este un curs prin care au trecut peste 400 de participanți!

Dacă ai avut un zvâc și ți-ai spus că ai nevoie de recomandări atunci când ai văzut subiectul masterclass-ului, atunci ce te-ar putea reține să te înscrii la cursul nostru de oratorie?
La această întrebare am căutat răspunsul de 2 ani încoace, când am vorbit cu sute de oameni despre curs. Iată top 5 replici pe care l-am văzut cel mai frecvent:
  1. „Este prea scump pentru noi, nu avem suficienți bani acum.”

    Știu, la prima vedere prețul pare mare, dar te asigur că valoarea cursului și beneficiile pe care copilul tău le va primi sunt mult peste investiția financiară. Viața ta și a copilului tău nu se măsoară (doar) în bani, nu? Este o investiție de roadele căreia vă veți bucura mult timp după ce veți absolvi cursul. Pe de altă parte, cu cât mai mult trece timpul, cu atât mai scump te va costa succesul copilului tău. De fapt, ai posibilitatea să achiți acum mai puțin, tot ce ai de făcut este să mai găsești un prieten care ar vrea să vină la curs cu copilul tău și aveți ambii reducere. Iar pentru că vrem să fie cât mai accesibil, poți achita în rate până la final de curs.
  2. „Vrem tare, dar nu acum.”

    Îmi pare rău să ți-o spun, dar cu cât amâni, cu atât problema voastră se va agrava și cu atât succesul copilului tău va fi mai departe. Și când vei decide să acționezi, ar putea să fie mult prea târziu pentru copilul sau adolescentul tău. Acum e momentul să îi asiguri un viitor luminos, pentru că rezultatele se vor vedea încă din timpul cursului, când va învăța abilități indispensabile pentru un adult împlinit. De ce să amâni pentru o perioadă nedeterminată, când puteți să vă înscrieți chiar acum? Tot lăsăm pentru data viitoare să trăim mai bine, iar acum o facem cum apucăm – asta vrei și pentru copilul tău?
  3. „Vrem, dar nu se potrivește cu orarul de la școală.”

    Orarul actual este, într-adevăr, confuz și a perturbat multe activități extra-școlare ale elevilor. S-ar putea ca acum să nu puteți veni, dar merită să vă înscrieți pentru a fi la curent cu orarul următoarelor cursuri. În acest caz vom reveni pentru a vă spune informații despre sesiunile viitoare și a vedea când sunteți liberi să frecventați cursul.
  4. „Avem alte cursuri și nu ne încadrăm.”

    Cursul este concentrat în 3 ore, într-o singură zi din săptămână. Acum aveți o problemă și soluția la ea. Care este prioritatea ta? Vrei să își învingă frica acum? Să își poată structura gândurile acum? Să își gestioneze emoțiile acum? Sau să știe limba engleză, matematică și alte discipline pe care să nu le poată folosi pentru că ACUM nu a învățat să le comunice? Da, este important să cunoască multe lucruri și îți dorești să fie deștept, tocmai de aceea este nevoie să învețe cum să își valorifice potențialul. Oricare va fi domeniul său de activitate în viitor – aici sau peste hotare – abilitățile de a vorbi în fața unui public vor fi la fel de utile și valabile. Iar tu, ca părinte, îi poți influența viitorul. Ce alegi pentru copilul tău?
  5. „Nu sunt sigur/ă că o să ne ajute.”

    Probabil ai avut experiențe negative în trecut sau nu știi dacă poți avea încredere în noi. Te-ar ajuta să știi că oferim o garanție de 100% dacă frecventați cursul și rezultatele nu sunt cele așteptate. Ce înseamnă asta? În cazul în care copilul a fost la fiecare lecție, dar nu a avut rezultate vizibile, îți întoarcem banii înapoi. Îți reamintesc că în cei 4 ani de când organizăm cursul, peste 400 de participanți au fost la curs și au rămas mulțumiți. Mai stai la dubii?

Viitorul copilului tău este în mâinile tale. Tu decizi ce fel de adult va deveni – unul fricos și mediocru sau creativ, liber și cu încredere în sine. Vremurile în care multitudinea de cunoștințe (adeseori inutile) apune; în prezent, diferența o fac abilitățile prin care dăm valoare acestor cunoștințe. Ți-ai imaginat cum va fi și cine va ajunge copilul tău peste 10-15 ani? Dacă nu, atunci e cazul să o faci și să acționezi pentru a vedea acel adult fericit, împlinit și de succes.

În final, am o singură întrebare: ce ar trebui să se întâmple ca să veniți la curs?

Înscrie-te acum! Detalii despre curs găsești aici.