Te salut, prietene!

Astăzi îți voi vorbi despre cum poți atinge succesul și despre cum poți evita situațiile în care ceilalți te văd într-o lumină mai puțin plăcută pentru tine. Îți voi descrie, pas cu pas, prin 5 beneficii, ce oportunități îți putem oferi astăzi pentru a ajunge la un viitor luminos. Sună bine? Atunci hai sa vezi cum acest curs te va ajuta.

Cred că știi deja că o vorbire fluentă, coerentă și plină de încredere este cheia succesului în toate domeniile – începând cu școala, universitatea, serviciul și terminând cu prietenii, relațiile în familie și în cuplu. Ce te încurcă să ajungi la succes? Printre motivele enumerate de cei care au participat la cursurile noastre – la fel ca și tine, adolescenți – se numără frica de a greși sau a fi judecat de alții, emoțiile care te copleșesc și nu le poți controla, senzația că nu vei reuși, probleme cu vocea – vorbești încet sau nu reușești să pronunți bine cuvintele, sau vorbești prea repede, timiditatea, rușinea, neîncrederea și altele. Te-ai regăsit în această descriere?

Să știi că nu ești singurul care se confruntă cu aceste probleme, iar noi putem să-ți fim alături în lupta cu ele, oferindu-ți informații, practică, susținere și abordare individuală, astfel încât oricare ar fi problema ta, împreună să găsim soluția potrivită.

Iată 5 beneficii pentru tine pe care ți le oferim timp de 8 lecții:

  1. Te vom ajuta să-ți depășești frica de a vorbi în public. Știai că frica de a vorbi în public este în top 3 cele mai mari frici ale oamenilor? Așa că îți înțelegem pe deplin starea când ieși să le vorbești altora. Noi îți vom oferi un mediu prietenos în care să spargi gheața și să treci această barieră. Au făcut-o alți peste 200 de absolvenți, suntem siguri că și tu vei putea!
  2. Vei învăța să-ți gestionezi emoțiile. Fie că este vorba de frică, furie, rușine, vină sau oricare alte emoții care îți dau bătăi de cap, vom învăța împreună cum să le controlezi și să le folosești în favoarea ta. Emoțiile vor deveni aliații tăi în calea spre succes!
  3. Vei putea să-ți organizezi gîndurile într-un discurs coerent. Multe frici vin din lipsa de informații, fapt confirmat de cei mai mulți adolescenți care au venit la cursul nostru. Odată ce vei avea informațiile potrivite și le vei pune în practică, jumătate de problemă este ca și rezolvată. Știm că ai idei geniale și abia așteptăm să le vedem!
  4. Vom împărți cu tine secretele noastre despre cum să convingi oamenii. Știai că nu doar cuvintele, dar și corpul, și vocea pot transmite informații? Ba mai mult, mesajul tău este cel mai adesea perceput prin voce, gesturi și mimică. Și ce bine vei arăta atunci când corpul și vocea ta vor confirma ceea ce spui în cuvinte!
  5. Părinții tăi se vor mândri cu tine. Odată ce vei învăța să comunici eficient, toate relațiile cu oamenii din jur – colegi, prieteni, profesori – se vor îmbunătăți considerabil, iar cel mai mult vei simți asta în relația cu părinții.

Vrei să progresezi sau ești mulțumit cu starea ta de acum? Alegerea îți aparține!

Mai multe detalii găsești aici: JUNIOR.SPEAKER.MD

Te aștept cu drag la cursul Professional Speaker Junior!

Autor: Diana Ungureanu