Tu ai făcut pe cineva să zâmbească azi? Pentru că poate fi  extraordinar, pentru că poate fi ceva uimitor, pentru cel mai apropiat sau cel mai străin om din viața ta.

Dacă îți dorești să faci lumea mai bună, ȋncepi prin a le aduce oamenilor un zâmbet pe buze și deja e un ȋnceput. Dacă nu vreți să vă asumați niciun risc, atunci nu o să puteți  progresa. Dacă nu vă puteți dezvolta, nu puteți deveni mai buni. Dacă nu puteți deveni mai buni, nu puteți fi fericiți. Dacă nu găsiți fericirea, ce altceva mai contează? Fericirea depinde de starea ta sufletească,  de încredere ȋn sine și propria imagine.

Nu ai nevoie de motivație sau antrenament pentru a rămâne jos, acolo unde nu există satisfacție și fericire. Poate nu faceți ce ar trebui să faceți și nu sunteți cum ați dori să fiți pentru că nu șiți că asta se poate sau pentru că nu știți cum să faceți asta.

Eu nu am timp! Poate o să-mi spuneți unii dintre voi.

Când spui asta, înseamnă că problema nu reprezintă o prioritate pentru tine sau că nu dorești să-ți asumi răspunderea pentru ce ai putea găsi ȋntȃlnind fericirea și satisfacția.

Mereu este timp. Atȃt cel mai sărac om din lume, cȃt și cel mai bogat om din lume au cȃte 24 de ore pe zi pentru a face ceea ce are de făcut, inclusiv timpul să-și câștige banii care să ȋi asigure existența. Chiar și cel mai învățat om din lume are tot 168 de ore pe săptămȃnă ca să învețe, iar cel mai antrenat sportiv, are tot 365 de zile pe an ca să se antreneze. Toți avem la dispoziție 24 de ore pe zi, bogați, săraci, ȋnvățați sau mai puțin ȋnvățați.

Săracii adevărați nu sunt neapărat cei fără resurse materiale, pot avea bani cu duiumul dar poti fi săraci în prieteni, idei, sănătate, cultură și/sau educație. Ei sunt cei care nu au timp, sunt cei care dau vina pe mediul înconjurător de toate necazurile de care au parte.

Nu mai pierdeți vremea, faceți chiar acum ceea ce trebuie să faceți. Adaugați valoare vieții dumneavoastră. Faceți diferența prin propriile acțiuni.

Dacă tu nu știi de cât timp dispui și care e valoarea lui, te asigur că nici nu te-ai gândit cum să ȋl gestionezi. Dacă și tu crezi că timpul ȋnseamnă bani, atunci trebuie să ai grijă de timpul tău ca de ceva foarte prețios.

Fiecare poate să rămână acolo unde este la un moment dat. Întrebarea este: puteți să realizați mult mai mult? Puteți! Trebuie doar să vreți! Doar în cazul când veți gestiona corect timpul, doar atunci veți reuși să aduceți un plus de fericire în viața voastră și veți reuși să faceți și lumea să zâmbească.

Pentru mine succesul ȋnseamnă mai multe trepte urcate pe scara ȋmplinirii spirituale. Ce înseamnă succesul pentru voi, cei care citiți acest articol?

Doriți o schimbare, vreți să vedeti viața dintr-o altă perspectivă? Atunci e momentul să urmați cursurile Professional Speaker pentru a avea o viața pe care vi-o doriți, pentru a vă redefini, pentru a înțelege ce înseamnă succesul, pentru a obține sau întări încredrea în sine. Devenind mai buni, veți reuși implicit să faceți lumea mai bună, veți reuși să aduceți zâmbete în fiecare zi pe chipul unor oamenii cărora un zȃmbet le lipsește demult și care le poate oferi o satisfacție imensă…

Autor:

Cu cel mai frumos gând pentru voi,

Cristina Mamaiscaia