curs de dictie si oratorie Să fiu sinceră, niciodată nu m-am gândit că training-urile și cursurile în zilele noastre aduc valoare persoanelor care participă, însă recent am înțeles un lucru: e bine să fii sceptic, dar niciodată să nu fii atunci când merge vorba despre dezvoltarea personală!

Pentru ce îți trebuie oratoria? Aceeași întrebare mi-am pus-o și eu. Dorind să fii un om de afaceri trebuie să știi că comunicarea este esențială, nu poți convinge pe cineva despre eficacitatea business-ului tău, dacă nu știi cum e corect să o faci.

Suntem  într-o generație unde tot mai mulți studenți pleacă în România, și vin cu un limbaj deosebit de frumos, unde oamenii doresc să-și îmbunătățească modul de a vorbi, unde mulți oameni de afaceri au frică de public sau nu știu cum să aibă un discurs cât mai persuasiv în fața colegilor sau partenerilor de afaceri.

Originea oratoriei poate fi deja trasată în poemele homerice, unde figurile celor mai importanți oratori sunt clar definite, punându-și bazele până în ziua de azi.

Astăzi sunt eu care vă vorbesc, și vă îndemn să nu aveți emoții, să comunicați corect, să aveți dorința de a vă exprima eficient, pentru că pe propria experiență vă pot zice, că aceasta a schimbat total viziunea mea asupra acestei teme, care anterior era nesemnificativă. Azi mă strădui să comunic corect, și îmi vine spontan, iar aceasta mă face să fiu satisfăcută de rezultatele mele.

Fă diferența, și dezvoltă-ți abilitățile unui orator profesionist!

➡ Află mai multe detalii: CURS.SPEAKER.MD

Autor: Elnara Atamaliev