invata si cistiga

Știam că nu e ușor să fii un tânăr specialist, aici la noi în Moldova. Știam că calea spre succes e foarte dură, insă ca fiecare dintre noi îmi imaginam că dacă am absolvit o facultate bună, înseamnă că neapărat voi avea un job bun și voi deveni o persoană de succes.

Vara anului 2018 a fost grea pentru mine, am trecut toate interviurile de agajare, însă am observat că companiile noastre nu investesc în ei.

Toți doresc succes, și totuși care este baza succesului companiei tale? 😕

Am ajuns la răspunsul acestei întrebări, atunci când am întrat în echipa Professsional Speaker.

Angajații…angajații companiei sunt cei care îți va ridica compania la succes. În echipa Professional Speaker am învățat că cea mai mare și importantă investiție pe care trebuie să o facem, este investiția în noi, pentru că în momentul în care vom învăța mai multe, celelalte investiții vor apărea de la sine.

Membrii echipei au fost mentorii mei, au fost cei care m-au învățat să investesc în cunoștințele mele. Timp de 2 săptămâni de inducție am citit 3 cărți, am vizionat și analizat 3 cursuri, am creat un plan de acțiuni, și toate acestea din propria voință și cu mare entuziasm. Echipa Professional Speaker a trezit în mine dorința de a cunoaște cât mai multe și de a mă dezvolta atât pe plan personal cât și profesional. Și aici am înțeles cu siguranță fraza: “Echipă fantastică, înseamnă o afacere fantastică”. 💡

Dacă există un lucru pe care l-am învățat în această companie este faptul că toți dorim să fim oameni de succes și să avem realizări cât mai mari, însă nu toți mergem spre această direcție, nu toți suntem dispuși să punem efort în realizarea obiectivelor propuse.

Din acest motiv te îndemn, în primul rând să faci asta pentru tine. Deschide o carte de specialitate și fii tu busola vieții și carierei tale!

P.S. : Salut, mă numesc Elnara, sunt tânăra specialistă a echipei Professional Speaker, și învăț înainte să câștig. Dar tu cine ești ❓

Autor: Elnara Atamaliev