Bună ziua, mă numesc Alina și sunt noua angajată în compania ” Professional Speaker ” în funcție de specialist marketing.

Am să vă povestesc succind despre povestea mea și despre “Adevărata fericire în ” A găsi…”, cum să-ți stabilești scopuri și cum să le atingi.

Sunt o fire bine determinată, entuziasmată, energică, îmi place foarte mult educația, munca și mereu sunt predominantă de dorința și plăcerea de a mă dezvolta, și de a cunoaște lucruri noi. Mi-am făcut studiile în domeniul turismului și a marketingului. După finisarea lor am activat, preț, de aproximativ un an în domeniul turismului, cu regret… sau poate din fericire nu m-am regăsit în acest domeniu.

După mai multe analize și frustrări interioare, cu greu pot spune, dar totuși am decis să schimb domeniul de activitate. După nenumărate interviuri de angajare în calitate de specialist marketing, evident, la diverse companii cu specializări diferite, totuși simțeam că nu am găsit ceea de ce eu aveam nevoie cu adevărat. Ceva lipsea și ca în fine de fiecare dată îmi dădeam seama că nu caut acolo unde ar fi cazul.

Într-o zi obișnuită, am avut stabilit un interviu, o activitate care în ultimul timp era frecventă în sarcinile mele zilnice. După desfășurarea acestui interviu, ieșind din oficiul respectiv, am simțit o explozie interioară, bineînțeles pozitivă. Într-un final reușit am simțit că am găsit exact ceea ce îmi doream cu adevărat. Am anulat toate interviurile care au fost stabilite pe o saptămînă înainte de la alte companii. Un gest nejustificat atunci, însă, în subconștientul meu eram convinsă că voi primi un răspuns pozitiv din partea companiei. Peste aproximativ 2 ore am primit un sunet și am fost invitată pentru ziua următoare la serviciu, și, spre fericirea mea aceasta a fost compania ” Professional Speaker ” în care activez și în prezent. Nu am regretat nici pentru o clipă că nu m-am prezentat la celelalte interviuri, doar am înțeles un singur lucru că totul ce se face se face spre bine.

De ce am dorit anume să activez în compania ” Professional Speaker ” ? Deoarece din start am înțeles că în spatele companiei este o echipă profesionistă, puternică, bine pregătită, disiplinată, cu valori înalte și garanții de succes pentru clienți săi sută la sută. Doar o companie profesionistă și cu aprecieri foarte bune din partea clienților, care, respectiv aduce valoare în viața lor, poate să se prezinte în așa mod. În care valorile și așteptările clienților sunt prioritare în cadrul companiei.

Desfășurînd perioada de inducție în cadrul companiei ” Professional Speaker “, m-am convins încă o dată că fiecare dintre noi are loc pentru ceva mai bun. Că fiecare are unde să crescă și unde să se dezvolte atât pe plan personal cât și profesional, doar că avem nevoie de 2 unelte: investiția în tine și dorința de a munci. Astfel poți obține rezultatele dorite pentru a creea valoare în viața ta, obiective și ca într-un final să ajungem la scopul dorit.

Vreau să aduc sincere mulțumiri echipei ” Professional Speaker pentru posibilitatea oferită de a activa într-o echipă profesionistă, cu valori înalte, și pentru simplul motiv că există și contribuie la dezvoltarea personală și profesională a oamenilor. Prin faptul că sunt ceva mai mult decât niște mentori ce ne îndrumă și ne schimbă viziuni asupra noastră și asupra priorităților noastre. Tot ei ne ajută să creăm vise, valori după care obiective și apoi acțiuni, ca într-un final să obținem scopul dorit pentru a fi împliniți, fericiți și buni profesioniști. Sunteți un izvor de motivare și entuziasm, oferiți cele mai principale unelte de a reuși în viață.

Stimate cititor… într-un final pot să vă spun ferm că odată ce ai stabilit un scop, neapărat este necesar să stabilești în paralel și un plan de acțiuni, valori și obiective prin care neezitând îl incluzi și îl desfășori zi de zi. Nu trebuie să-ți fie teamă să inveți și să cunoști ceva nou, și nu uita că doar de tine depinde succesul tău de mai departe. Dezvoltarea personală este o armă care nimeni nu ți-o poate lua și o poți folosi oriunde te-ai afla. Nu amâna scopurile tale, dar mai bine treci la acțiune! Pe final, doresc să vă spun un citat motivant, care mi-a dat și mie mult entuziazm, și energie de a nu mă opri, și de a merge mai departe indiferent de provocări: “Dacă vrei să zbori cu vulturii, nu înota cu rațele” T. Harv Eker.

Start: 5 Februarie 2018
Cu noi devii un Orator Profesionist!