Ți s-a întâmplat vreodată să ai impresia că Universul vrea să îți transmită un mesaj?

Ai avut vreodată momente în care primești răspunsuri la întrebări atunci când te așteptai cel mai puțin și în forme neașteptate sau chiar stranii? La fel s-a întâmplat și cu mine câteva zile în urmă, pe 10 mai 2017, zi în care am hotărât să merg la un OFFLINE cu membrii comunității Social Media în Culise . Urmăresc de ceva timp acest grup și mă bucur că pot găsi acolo informație utilă din domeniu. Însă acest articol nu este despre ei. Este despre DORINȚĂ. Istoria îndeplinirii dorințelor mele a început cu ziua în care am venit în echipa Professional Speaker . Atunci am început să fac Social Media Marketing și mă întrebam tot mai des dacă asta e ceea ce aș vrea să fac de azi înainte. Este un domeniu atât de larg și în continuă schimbare încât uneori, abia reușești să te acomodezi cu o modificare și se introduce ceva nou. 

Fiind o fire curioasă și dornică de a fi mereu cu un pas înainte spre dezvoltarea continuă, am tins dintotdeauna să merg la training-uri și cursuri în care să îmi pot dezvolta competențe care mă pot ajuta în drumul meu. Astfel am ajuns să cunosc tot mai mulți oameni deosebiți și să tind să cunosc și mai mulți.

Așa se face că, într-una din zilele mele fenomenale, am avut plăcerea să privesc un video, în care am aflat despre un trainer foarte bun din domeniul meu și mi-am dorit să ajung, cândva, la un training livrat de el. Coincidența face ca, la un moment dat să aflu că el, trainerul la care îmi doream să ajung, vine pe 3 iunie în Chișinău. Și mai mult, cei din Culise au făcut și un concurs în care premiul mare erau două bilete la acest training.

Desigur, nu eu am câștigat, căci astfel nu ar fi fost nevoie să scriu acest articol. Însă, fiind la offline, am avut posibilitatea să trăiesc un fenomen în care nu am prea crezut vreodată. Se numește noroc. Se spune că norocul apare atunci când oportunitatea se întâlnește cu pregătirea. Așadar, în ultimul timp am acumulat cunoștințe pe care nu le-aș fi acumulat nici în 10 ani dacă nu veneam în Professional Speaker. Am început să implementez cunoștințele mele și îmi doresc ca ele să aducă roade. Îmi doream din tot sufletul să ajung la training-ul lui Dmitrii Sydorin și norocul face ca, dna Corina, care a câștigat anterior biletele la training, să spună că nu poate participa și că nu știe ce să facă cu unul din ele.

TU ce faci atunci când norocul îți bate la ușă? Probabil stai lângă ușă și privești în vizor. Eu am hotărât să îi deschid ușa înainte să bată și am lăsat-o larg deschisă. Mi-am luat inima în dinți și am spus cu voce tare: ”Puteți să mi-l dați mie!” . Voi ce ați fi făcut?  Dorința ta poate fi îndeplinită chiar ACUM! Tu ce ai face? Eu  am cerut. Și mi l-a dat! De când îl cunosc pe Ilie, mi-a repetat de multe ori ideea: ”Dacă tu îți dorești ceva cu adevărat, sau dacă ceea ce îți dorești este ceea ce meriți, toate acțiunile tale îți vor crea șanse pentru a-ți îndeplini scopul.”
Astfel mi-am dat seama că nimic nu este întâmplător. S-ar fi putut să nu fiu niciodată o parte din familia Professional Speaker.  Vadim și echipa RAZE ar fi putut să nu mă adauge în grup și să nu aflu despre OFFLINE. Eu aș fi putut să nu aflu niciodată despre Dmitrii și să nu îmi doresc să merg la training-ul lui. Corina ar fi putut merge personal la eveniment. Și cel mai important. Aș fi putut să nu ridic mâna. Să nu spun cu voce tare care este dorința mea. Și lucrurile ar fi decurs altfel. Îmi imaginez acum cum ar fi fost viața mea dacă aș fi lăsat ușa larg deschisă de fiecare dată când apăreau oportunități. Da, sunt o fire căreia îi place să se dezvolte, totuși până acum nu am realizat cât de important este uneori să îți rostești dorințele cu voce tare și să lași oamenii să te ajute să le realizezi. Vreau să te mai întreb o dată. TU ce faci atunci când norocul îți bate la ușă? Aștepți la ușă sau o deschizi larg ca acesta să îți schimbe viața?  Dacă încă nu o ții deschisă, e timpul să o faci!

Cu drag, Cristina 🙂