Ideea de a face Professional Speaker Junior mi-a venit acum un an, după ce mai multe mămici mă tot întrebau dacă vom face și pentru copii cursul pe Oratorie și Dicție. Inițial am testat cursul Professional Speaker Junior cu un grup de 10 Adolescenți minunați din Liceul ”Ion Creangă”. Aveam foarte multe emoții, căci e una când cunoști informația și o pracrtici, și e alta când trebuie să o transmiți această informație altora în așa fel încât să fie înțeleasă și pusă în practică. Vreau să le mulțumesc acestor tineri că au avut încredere în mine și au fost de acord să mă ajute să devin mai bună ca și trainer.

Acum, după 5 grupe cu Copii și Adolescenți diferiți, am început să percem lucrurile și oamenii diferit. În primul rând am înțeles cât de mult contează susținerea părinților în dezvoltarea și creșterea copiilor ca și personalități. Am văzut cât de repede copie copii comportamentul parinților, indiferent că este un compartament pozitiv sau negativ.
Cea mai bună lecție pe care am învățat-o este – de la copii te poți aștepta la orice. De la cine te aștepți mai puțin, puteți avea niște rezultate foarte frumoase și invers, de la cine crezi că ar trebui sa aibă o atitudine și rezultate pe măsura, te poți trezi cu o lipsă totală de implicare.

Și atunci am înțeles că fiecare din noi învață de la viață atât cât simte că are nevoie. Nu este obligatoriu să fim toți cei mai buni oratori, directori, elevi, părinți, modele sau orice alt ceva. Este important să fim oameni, să oferim dragoste și susținere persoanelor din jurul nostru și să ne acceptăm așa cum suntem.
Absolvenților mei mici și dragi, vreau să le urez succese și realizări frumoase și părinților le mulțumesc pentru încredere.

Detalii despre curs, click aici: Professional Speaker Junior