Oratoria în Moldova tot mai des și mai des devine o competentă necesară. Cu Echipa Professional Speaker după un an de experiență am înțeles că ar fi bine să creștem la un nou nivel și să devenim mai buni.

Din acest motiv am discutat cu Mihaela Tatu, care este un expert foarte bun pe Dicție și Oratorie, să vină să ne ofere cunoștințe și competețe noi. Prin acest articol aș dori să prezint 6 motive de ce vă recomand să ajungem la acest training.

  1. Vom avea parte de 3 zile intensive – din experiență vă pot zice că timp de 3 zile este posibil să obții niște schimbări în comportament. Acest training este concentrat cel mai mult pe partea practică, astfel în aceste 3 zile vom face multe exerciții practice.
  2. Vom fi maxim 12 persoane în grupă – din experiență vă pot spune că 12 este cel mai optimal număr pentru a practica la maxim teoria. Contează foarte mult ca teoria să intre în mușchi nu doar să o înțelegem. Un avantaj foarte mare pentru grupele mici este că fiecare primește atenție individuală.
  3. Vom învinge frica de a ieși în fața unui public. Cu Mihaela au lucrat foarte multe persoane până la moment și are o metodologie foarte simplă și ușoară care ne va ajuta să controlăm foarte bine emoțiile. Toți suntem diferiți și din motivul că vom fi puțini în grupă Mihaela va oferi soluții simple pentru fiecare în parte.
  4. Vom transmite emoții. Un discurs cu impact este atunci când transmiți o emoție. Personal am învățat de la Mihaela cum să utilizez tonalitate de voce așa ca emoția care o transmit să ajungă la sufletele oamenilor. Sunt mici detalii legate de: tonalitatea vocii, pauza potrivită la momentul potrivit, accentul pe cuvîntul cheie, etc.
  5. Vom înfluența oamenii din jur. Fiecare din noi atunci cînd fac un discurs doresc să fie ascultați, înțeleși și să se acționeze cât de repede posibil. Pentru a influența trebuie să transmiți încredere, la acest capitol Mihaela ne poate ajuta cel mai mult, deoarece ea știe cum trebuie să vorbim așa ca tonalitatea noastră să fie fermă și sigură. Prin exerciții concrete timp de 3 zile vom obține rezultate fascinante.
  6. Vom improviza ușor. Noi 99% din cazuri improvizăm, atunci când comunicăm cu un coleg, client, formăm un dialog cu cineva pe stradă, mergem la un interviu – în astfel de situații trebuie să știm cum să ieșim în evidență și să impresionăm din start.

Acestea sunt doar câteva motive de ce eu merg la acest training, pentru a vă înregistra și vedea mai multe detalii accesați aici: TATU. SPEAKER.MD