Salutare prieteni, după un an plin de rezultate fantastice în cadrul Professional Speaker am decis să prezint care sunt acele 10 lecții care le-am învațat:

  1. Fiecare persoană are ce spune celor din jur. Aproape toți absolvenții noștri la prima lecție ne-au zis că “Eu nu am nimic interesant despre ce să vorbesc!”. Farmecul acestei fraze este că ideea aceasta o avem doar noi în capul nostru, dar discursul îl facem pentru alții și ce este mai interesant că alții cred că experiența ta de viață este interesantă.
  2. Emoțiile nu se controlează doar prin tehnici magice, dar prin faptul că ieși în fața publicului de câteva ori până realizezi că nu este chiar așa de strașnic, dar chiar primești plăcere vorbind în fața unui public.
  3. Toți obțin rezultate mai mari , decât se așteaptă, la final de curs. Poți să nu ai rezultate doar dacă nu vii deloc la curs. 🙂
  4. Printr-un discurs trebuie să transmiți emoție, atunci când simți că ai emoții – bucură-te pentru că ai ce transmite.
  5. 8 – 12 persoane în grupă este numarul ideal pentru a oferi rezultat maxim fiecărui participant la curs. E destul să fie cu unul mai mult, adică 13 și deja se simte foarte mult cum scade calitatea instruirii. Noi vom păstra această regulă pentru totdeauna. Pentru noi contează toți să obțină rezultat maxim.
  6. Orele de mentorat sunt 100% necesare și oferă plus valoare fiecărui participant în dezvoltarea sa. Să vii la mentorat nu este obligatoriu, dar cei care vin au rezultate mari! La orele de mentorat lucrăm cu fiecare absolvent în parte pentru a reuși să obținem cel mai bun discurs la următoarea lecție.
  7. Este incredibil cât de mult poți învăța de la discursurile absolvenților noștri. Noi am ascultat timp de un an 600 de discursuri și pot zice cu siguranță că toate au fost unice și emoționale. Noi toți suntem diferiți și fiecare din noi are ce spune tuturor.
  8. Toți care au trecut prin cursul nostru, au ieșit cu fraza: “EU TREBUIE SĂ MĂ DEZVOLT!” mulți au înțeles cât de valoros poți ajunge dacă investești continuu în tine.
  9. Idea că obligatoriu trebuie să faci un discurs dacă vii la lecție te face să te gândești la Professional Speaker în fiecare zi. Aceasta am înțeles după ce mai mulți mi-au zis propoziția: “Chiar dacă ne vedem o dată pe saptămână la curs, mă gândesc la voi în fiecare secundă, pentru că trebuie să fac discurs!”
  10. Toți au ieșit alți oameni la final de curs: mai siguri pe sine, dornici de comunicare, plini de entuziasm, cu multe cunoștințe practice, cu dorința foarte mare să vorbească cât mai mult în public!

Îți dorești cu adevărat să schimbi ceva în personalitatea ta? – Te așteptăm la Professional Speaker!