”Eu sunt ORATOR” – strigă EU-ul fiecăruia din noi.

Salutare dragi prieteni, bine ați venit pe acest blog, care este blog-ul Professional Speaker. Aici veţi  găsi de acum în colo articole despre oratorie și dicție, dar și despre ce este, mai exact, Proiectul Professional Speaker, relatate de noi, cei 3 traineri: Ilie, Viorelia și Ecaterina.

În primul articol vreau să vorbesc despre ”EL”, despre ORATORUL din fiecare dintre noi, şi anume despre acel Orator pe care noi îl ascundem în capul și în inimile noastre, dar pe care noi nu îl conștientizăm există.

De ce vorbesc despre acest ”EU- Orator”? – pentru că am avut ocazia să îl cunosc de fiecare dată, în fiecare persoană care a absolvit Cursul Professional Speaker.

Vreau să mărturisesc că sunt foarte mândră și bucuroasă în momentul în care fac cunoștință cu acel Orator din fiecare participant. EL este atât de frumos, atât de curajos, încât EL știe cel mai bine cum să vorbească deschis depsre emoțiile pe care le trăiește, EL poate să gestioneze publicul și să transmită cu multă încredere mesajul său.

În februarie 2017  vom avea un an de când am lansat proiectul Professional Speaker.  În acest an, în cadrul proiectului Professional Speaker, am reușit să instruim 6 grupe de maturi, cu participanți din diferite domenii și cu experiențe diferite, 4 grupe Corporate, dintre care 2 companii din domeniul IT și altele 2 din Turism, iar cireașa de pe tort, pentru mine personal, au fost cele 2 grupe de adolescenţi, cu vîrsta între 14 – 18 ani, pe care i-am instruit  în cadrul proiectului Professional Speaker Junior.

Ce vreau să spun cu aceste cifre?  – faptul că la fiecare lecție petrecută cu acești oameni minutați, am descoperit acel Orator, pe care noi îl avem chiar de la naştere. Din păcate, mulți dintre noi ajungînd maturi, nu suntem conștienți că l-am suprimat și l-am subestimat pe acest Orator, care de fapt  este în noi și mereu a fost acolo. Problema este că noi nu vrem să-l vedem, să-l auzim, şi mai ales, să-l lăsăm să iasă în faţă şi să vorbească lumii întregi.

Dragi Oratori Profesioniști din cadrul proiectului Professional Speaker, vă mulțumesc pentru încrederea acordată nouă, celor 3 traineri, pentru că ne-aţi lăsat să vă descoperim acel ORATOR, și sunt fericită că am reușit împreună, să vă ajutăm, ca cel puțin să conștientizați că în fiecare dintre voi se ascunde un ORATOR, doar lăsați-l să vorbească!

DAAA, Eu sunt ORATOR! – strigă Dumitrița! 😉

 

Detalii despre următorul curs click aici: curs.speaker.md